perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pikkukaloja ja muita ravinteita?





Jossain vaiheessa keittiönkaapeissa oli ties minkälaisia vitamiini- ja muita lisäravinnepurkkeja. Ne vain jäivät sinne kaappiin ties minkä hyvän tekosyyn nojalla. Lopulta päätin että kun syön ja kokkaan koko perheelle terveellisesti kaikki tarvittavat vitamiinit ja ravintoaineet saadaan hyvästä ruoasta. Ignore nappi oli päällä liittyen riittävään D-vitamiinin saatavuuteen ravinnosta. Hyihyi, mutta minkäs teet kun pillerit eivät kiinnosta :)  Viimeistään innostus kokeiluun on jäänyt siinä vaiheessa kun maku on ollut kamala tai tabletit ovat jääneet kurkkuun kiinni.
Ehkä tämä Möllerin pikkukalat innostaisivat äitiä paremmin tällä saralla. Buzzadorina on lupautunut testaamaan pikkukaloja lasteni kanssa ja kertomaan rehellisesti tästä kokemuksesta (johon suhtauduin jo etukäteen varovaisesti)
Ensimmäisen päivän kommentit, hassuja kaloja, mutta nämä ovat oikeasti hyviä. Hahahah omat mielikuvani kalanmaksaöljyyn lapsena oli karmaisevat! Saako lisää? – Kyllä sitten huomenna. Mitä tapahtuikaan huomenna? Unohdin kalat tyystin kunnes tuli ilta ja tyttäreni kysyi saako pikkukaloja???.
Koska pikkukalat uppoavat noin helposti lapsille tätä kokeilua on helppo jatkaa.


Maku on oikeasti hyvä – oikeastaan raikas ja kun pikkukalaa ei
tarvinnut nielaista vaan se oli tarkoitettu pureskeltavaksi tuntui kuin
oli syönyt karkki. Onko nyt vitamiinipilleri kammo voitettu?



D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita
Lue lisää www.moller.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti