maanantai 4. helmikuuta 2013

Uuden alku - tai jotain





Suljin vanha blogini jo aikaa sitten – ajan puutteesta ei suinkaan aiheiden puitteista.  Uusi yritys – uusi alku?
Tänään olin taas hiihtämässä, vaikka en talvesta pidäkään! Mutta kevään parempia juoksukelejä odottaessa hiihtokin kelpaa. Olen meinaan aivan täynnä tätä etelän-suomen talvea. Torstaina juostiin loskassa ja ravassa ja perjantaina taas jäätiköllä!
Surkea juoksualusta saa aikaa sellaisia vaivoja joita ei voi kuvitellakaan – milloin kivistää mistäkin. Jee olen elossa, mahtavaa vai mitä? Mitä ihmettä siis tehdä juoksun sijaan kun sisäliikunta ei nappaa? Työpäivän jälkeen kaipaa raitista ilmaa ja aurinkoa No, kaikkea ei voi saada, joten luovun siitä auringosta ja otan ilomielin vastaan sen raikkaan ilman.  Mutta mitä juoksun sijaan – hiihtoako?  Se on tällä hetkellä lähes ainoa ulkolaji joka nappaa edes vähän. Onneksi ladulle pääsee lähes kotipihasta, mutta silti haluaisin tehdä jotain muuta. 
Pitääkö min taipua ja ostaa fillariin talvikumit, että voisin siirtyä takaisin rakastamani pyörän selkään?  Mutta kun crossariini on jo ostoslistalla kesäksi maantienakit, niin oikeastiko pitäisi ostaa nastarenkaatkin? Uskomatonta varustelua tämä liikunta – eihän tämä edes ole mitään kilpaurheilua , vaan hyötyliikuntaa ja kuntoilua.


Kaappeihin on kertynyt vuosien varrella aivan liikaa kaikenlaisia urheiluvarusteita. Suurin osa edelleen toki käytössä, mutta osa vain pyörii siellä, kuin odottaen parempaa päivää.  Esim. vanhoja lenkkareita on kaapinperällä useita pareja. Ne näyttävät kyllä aivan hyville, mutta ovat täysin loppuun juostuja. Pahimpina tai parhaimpina vuosina lenkkareita meni kolmet tai neljät parit vuodessa, kun oli nastakenkää, treenikenkää ja kisakenkää?!!!  Niin kuin talonrakentajat sanovat että osan palkasta voisi ohjata suoraan rautakauppaan, voisi minunkin palkastani tehdä suoraveloituksen suoraan urheiluliikkeeseen. Aina muka jotain pitäisi hankkia tai päivittää. Tein kyllä uudenvuoden lupauksen, jossa päätin etten osta mitään uutta ennen kuin kierrätän vanhoja urheiluvälineitä eteenpäin, tai sitten vaan heitän vanhat ja kuluneet sinne minne ne kuuluvatkin. Kaapista on tila loppu, piste!


Tänään saapui testiini iso kasa Belvita aamiaiskeksejä.  Tuossa yhdyssanassa on kaksi asiaa jotka eivät minusta kuulu yhteen.  Keksejä aamiaisella – ihanko totta – no way. Missä on puuro ja hedelmät – kaikki ne mitä pitäisi aamulla syödä? No tämä jää nähtäväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti